AJ yksi Designmuseon Soil Matters -näyttelyn yhteistyökumppaneista
AJ Tuotteet on yksi Designmuseon Soil Matters -näyttelyn yhteistyökumppaneista. Syyskuussa avautuva Soil Matters -näyttely tutkii miten maaperä ja sen muutokset ovat kietoutuneet yhteen ihmisten toiminnan kanssa.
Näyttely on avoinna 4.9.2020–10.1.2021. Ihmiskunnan vaikutus maaperään on mielenkiintoinen näkökulma tärkeään aiheeseen, ja olemme mielellämme mukana näyttelyn tukemisessa. Olemme toimittaneet valkoiset Modulus -pöydät näyttelyä varten.
Soil Matters tarkastelee muotoilun ja teollisuuden vaikutuksia maaperään
Soil Matters -näyttely tutkii, miten maaperä ja sen muutokset ovat kietoutuneet yhteen ihmisen toiminnan kanssa. Soil Matters päättää kolmivuotisen näyttelysarjan, jonka avulla on etsitty vaikuttavia ja kriittisiä sisältöjä museon Galleria-tilaan.Soil Matters -näyttely tekee maaperän näkyväksi ja kannustaa katsojaa pohtimaan omaa suhdettaan maahan. Maaperän materiaalisuutta käsitellään näyttelyssä muotoilun ja taiteellisen tutkimuksen keinoin. Näyttelyssä muotoilijat, taidekäsityöläiset ja taiteilijat tutkivat maan ja ihmisen suhdetta työstämällä aiheesta kokeellisia muotoiluprojekteja.
Soil Matters -näyttelyssä nähdään yhdeksän teosta tai projektia, joista jokainen tuo oman näkökulmansa maaperään. Mukana on monipuolinen joukko maan parissa työskenteleviä ammattilaisia keraamikoista, aktivisteihin ja erilaisiin tutkimusryhmiin.
AJ Tuotteet haluaa tukea tärkeää aihetta
Kestävä kehitys niin ympäristön, yhteiskunnan kuin talouden kannalta on meille läheinen. Ihmiskunnan vaikutus maaperään on mielenkiintoinen näkökulma tärkeään aiheeseen. AJ Group -konserni omistaa . Metsä on FSC- ja PEFC -sertifoitu. Metsä sitoi lähes 12 000 tonnia hiilidioksidia vuonna 2019. Metsäomistus sijaitsee Ruotsissa. Pohjoismaiset Metsähakkuu on globaailisti suuri kashvihuonekaasujenpäästö, mutta Ruotsissa tilanne on päinvastainen. Ruotsin metsätalous ja maankäyttö vaikuttavat negatiivisesti päästötilastoihin.Soil Matters -näyttelysivu
Kuva: Sipoolaisesta luonnonsavesta valmistettuja keraamisia koepaloja, joiden värit ovat peräisin rakennustyömaalta Vuosaaresta, Majvikin biodynaamiselta maatilalta Sipoosta ja arkeologisilta kaivauksilta Espoosta. / Tzuyu Chen
Uutiset ensimmäisten joukossa
Haluaisitko saada tietoa tuoteuutuuksista ja ajankohtaisista tarjouksista sekä vinkkejä työympäristön parantamiseen? Tilaa uutiskirjeemme ja saat ajankohtaiset uutiset suoraan sähköpostiin.Ole hyvä ja odota...
*Klikkaamalla "Tilaa uutiskirje" vahvistan, että olen tutustunut tietosuojakäytäntöön ja suostun henkilötietojeni käsittelyyn.